Работа в интернете

Последние сообщения

□ Обновить □

Рекламный блок

Вакансии:

Модератор

Контакты:

Написать админу

Работа на дому. Форум.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Работа на дому. Форум. » Вопрос - ответ. Совет. » Любіце выпрабаваць поспех робячы стаўкі на спорт?

Любіце выпрабаваць поспех робячы стаўкі на спорт?

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Мне падабаецца гэта рабіць час ад часу. Цікава ці шмат людзей якія захапляюцца спартовымі падзеямі і якія спрабуюць яшчэ на гэтым зарабіць?

0

2

Мне падабаецца рабіць стаўкі на спартовыя падзеі. Цяпер стаўлю ў MostBet РБ https://mostbet-by.com/bonusy/ Гэтая кантора як для пачаткоўцаў, так і для прафесійных гульцоў. Плюсы: надзейнасць, дастаткова высокія ліміты (калі ліміты на падзею і невялікія), нізкая маржа, наяўнасць рускай і беларускай версіі сайта. У першую чаргу на РБ прасоўваюцца і рэкламуюцца канторы з расійскай ліцэнзіяй, аднак нават ашуканская кантора Betmaster, якая не мае расійскай ліцэнзіі, але, у любым выпадку лепш, чым тыя канторы, якія крадуць грошы, але факт ёсць факт.

0

3

Цяпер складана давяраць казіно бо шмат ашуканцаў, а стаўкі на спорт не раблю, бо не разбіраюся ў гэтым.

0

4

Мне тоже это интересно и актуально сейчас. Буду иметь ввиду.

0

5

Я использую информационный портал ggbet . Там я обычно нахожу абсолютно всю информацию про матчи, это помогает мне ставки делать более точными. Также у них очень хорошая бк, тоже ознакомьтесь.

0

Вы здесь » Работа на дому. Форум. » Вопрос - ответ. Совет. » Любіце выпрабаваць поспех робячы стаўкі на спорт?