Друзі, а який алкогольний напій у вас дійсно є найулюбленішим? І чи такий взагалі існує?
Алкоголь
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться2Пн, 18 Дек 2023 10:29:28
Друзі, а який алкогольний напій у вас дійсно є найулюбленішим? І чи такий взагалі існує?
Навіть не знаю що такого цікавого ля себе можна виділити. Можливо лікер Бейліз....
Поделиться3Вт, 19 Дек 2023 09:22:00
Мені особисто зараз найбільше подобається ягідна наливка https://abkdnipro.com/product-category/наливка/ від АБК Дніпро . Таку купую вже не вперше і щоразу мене захоплює цей смачний та ароматний алкогольний напій. Класно його взимку трішки випити та зігрітись. Чомусь в мене цей смак асоціюється із зимовими Карпатами...навіть не знаю , але якось так. Можливо через те, що саме в Карпатах я вперше спробував справжню українську традиційну наливку.
Поделиться4Пн, 15 Янв 2024 16:51:08
Всем привет, лично я предпочитаю крепкий алкоголь, обычно это ром или бренди, но у всех конечно свои вкусы. А что касается покупки то есть на примете отличный магазин крепкого алкоголя с приятными ценами. Все без проблем подобрать и заказать можно тут