Работа в интернете

Последние сообщения

□ Обновить □

Рекламный блок

Вакансии:

Модератор

Контакты:

Написать админу

Работа на дому. Форум.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Работа на дому. Форум. » Вопрос - ответ. Совет. » МРТ поперекового відділу

МРТ поперекового відділу

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Друзі, порадьте нормальний центр у Львові для МРТ поперекового відділу хребта. Потрібно обстежитися через проблеми з попереком, але не знаю, куди краще піти.

0

2

Можу порекомендувати приватний діагностичний центр "МРТ-Експерт". Вони спеціалізуються виключно на магнітно-резонансній томографії та мають один з найкращих томографів у місті - Philips Ingenia потужністю 1,5 Тесла. Чудова апаратура дозволяє отримувати чіткі та деталізовані знімки поперекового відділу хребта. Сам нещодавно проходив у них МРТ поперекового відділу - прекрасний сервіс, комфортні умови очікування та кваліфіковані лікарі-рентгенологи. За якість, звісно, доводиться трохи переплачувати - обстеження МРТ попереку коштує близько 1700 гривень. Але результати висновку я отримав вже за 2-3 години після процедури. Загалом, рекомендую "МРТ-Експерт" як один з найнадійніших варіантів для якісної діагностики хребта у Львові.

0

3

Знайшли хорошого лікаря? Де?

0

4

Я зовсім недавно робила мрт голови і вам раджу звернутися до цього медичного центру. Це приватна клініка Консіліум Медікал і мені дуже дуже подобаються їхні послуги, докори, ціни і т.д.

0

Вы здесь » Работа на дому. Форум. » Вопрос - ответ. Совет. » МРТ поперекового відділу