Всім привіт з України, друзі, хочу продавати одяг в інтернеті та треба для початку зробити свій сайт. Але мені знайомі порадили спочатку зареєструвати домен ua. Тому підкажіть, будь ласка, компанію, яка продає домен ua?
Зареєструвати домен ua
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться2Вт, 14 Сен 2021 11:37:39
Зараз звичайно майже усі користувачі інтернету вважають себе хакерами, але я вам раджу звернутись до людей які професійно цим займаються. Я вважаю, що кожен повинен займатись своїм ділом.
Поделиться3Вт, 14 Сен 2021 12:12:30
Всім привіт друзі, я не зовсім згодна з тим що не можна зробити сайт самому, якщо замовляти розробку сайту у професіоналів це буде коштувати не дешево. Я, наприклад, робила сайт для свого салона краси сама, це не так вже й складно, треба лише завантажити платформу і на ній створювати сам сайт. Я дивилась як це робити в ютубі. А купити та зареєструвати домен ua, можна тут https://rx-name.ua/domains/tld/ua
Поделиться4Вт, 14 Сен 2021 12:18:09
Я в разработке сайтов ничего не понимаю и с удовольствием доверился бы специалистам за любые деньги. А вы уже решайте сами, если у вас есть время и желанием, следуйте рекомендациям предыдущего автора.