Вирішив все ж таки відновити свій бізнес, тільки треба привести все в порядок, особливо цікавлять інжирингові послуги з систем холодопостачання, і допомога у виборі обладнання. Куди варто звернутися?
Цікавить покупка холодильного обладнання для ресторану.
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться2Ср, 15 Дек 2021 06:40:34
За інжиринговими послугами та допомогою вибору обладнання, порекомендую звернутися до компанії Subzero , може чули про таку? Я свого часу звертався, сподобалося з ними працювати, люди знавці у своїй галузі, а це має велике значення. Замовляв таку послугу під ключ, робота влаштувала за всіма параметрами. Вам краще замовити консультацію, контакти є на сайті, і отримати відповіді на всі запитання.
Поделиться3Ср, 15 Дек 2021 07:39:11
Сейчас инжиниринг стал очень актуальным, многие обращаются за такой услугой, но насколько я наслышана, так это очень дорого. Автор, если будете обращаться, напишите отзыв, хотелось бы услышать как все получилось.
Поделиться4Пн, 10 Июл 2023 11:37:53
Надо к вопросу выбора подходить очень аккуратно, ведь Вы же понимаете, что сейчас выбор просто колоссальный. Я так шкафы холодильные и морозильные https://np.com.ua/ru/product-category/h … sionalnye/ в итоге вот здесь решил купить, потому что как раз в этой компании большой выбор. И цены мне более чем понравились.